Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 10 квітня 2020, 22:03

Козицький визначив порядок прийому, нагляду та лікування громадян, які повернуться до Пасхи

Максим Козицький

Сьогодні обласна комісія з питань ТЕБ і НС розробила порядок прийму, обсервації та лікування громадян, які прибувають в Україну.

Про це йдеться у протоколі засідання Львівської обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

Комісія доручила Нацполіції охорону порядку під час транспортування таких осіб групами понад 40 осіб після в’їзду на територію держави, їхній супровід до місця обсервації, охорону порядку навколо місць обсервації, а також зобов'язала посилити контролювання громадських місць в період від сьогодні до 24 квітня.

Комісія зменшила кількість карантинних КПП на в'їзд та виїзд з Львівської області з 13 до 12.

Зобов'язала також підрозділи ОДА сьогодні скласти перелік місць обсервації (перелік відсутній), а також організувати чергування медпрацівників та інших профільних служб у КПП на державному кордоні. Місця для нагляду мають бути готові до 14 квітня. Кількість не вказана.

Комісія визначила відповідальних за процедуру госпіталізації тих, в кого буде встановлена підозра на коронавірус з місця обсервації. Органи державної влади на місцях зобов'язані рішенням комісії визначити обсяги витрат, пов'язаних з процесом ізоляції та спостереження за тими, хто прибув з-за кордону. Видатки, як це передбачено постановою Кабміну, можуть здійснюватись коштом місцевих бюджетів.

Нагадаємо, станом на сьогодні на Львівщині повністю облаштовані були 5 з 13 карантинних КПП у Бродівському, Стрийському, Золочівському та Турківському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.