Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

палії сухостою

lviv.dei.gov.ua

Понеділок, 13 квітня 2020, 12:55

За вихідні на Львівщині оштрафували 27 паліїв сухостою

палії сухостою

Загалом, з початку року екологи склали 130 протоколів, на порушників накладено штрафів на загальну суму 16949 грн.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

За результатами рейдових перевірок 11-12 квітня представники Державної екологічної інспекції у Львівській області склали 27  протоколів про адміністративні правопорушення за фактом спалювання сухої рослинності.

Випадки порушень вимог природоохоронного законодавства зафіксовано на територіях Яворівського, Пустомитівського, Золочівського, Турківського, Перемишлянського, Кам’янка-Бузького, Бродівського, Жовківського, Миколаївського, Радехівського, Сколівського та Самбірського районів.

Нагадаємо, що працівники Інспекції у складі мобільних груп спільно із представниками поліції, районних державних адміністрацій, надзвичайниками та громадськими інспекторами з охорони довкілля проводять заходи державного контролю на території всіх адміністративних районів Львівської області.

Загалом, з початку року  за спалювання сухої рослинності та за порушення правил пожежної безпеки в лісах Інспекцією складено 130 протоколів, на порушників накладено штрафів на загальну суму 16949 грн.

Нагадаємо, 9 квітня, за добу рятувальники погасили 75 пожеж сухостою на Львівщині. Загалом внаслідок цих пожеж вогонь знищив понад 35 гектарів рослинності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.