Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Максима Козицького

Вівторок, 14 квітня 2020, 11:04

Козицький віддав свою березневу зарплату на благодійність

Максим Козицький

Голова ЛОДА Максим Козицький перерахував свою зарплату на закупівлю захисних костюмів для медиків.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у  Facebook.

За його словами, седики Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охматдит", а також Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримають костюми спецзахисту, які закупили за кошти керівництва Львівської обласної державної адміністрації.

"Я, як голова Львівської обласної державної адміністрації, скерував усю заробітну плату за березень – на благодійність. Усі наступні зарплати у час пандемії планую теж скеровувати на допомогу медикам. Заступники також передали частину коштів із заробітної плати на боротьбу з COVID-19. За цей фінансовий ресурс закупили 225 костюмів індивідуального захисту для медиків" – написав Максим Козицький.

Він також зазначив, що найбільшою помилкою Китай визнав недостатнє забезпечення медичних працівників засобами захисту для боротьби з вірусом, тому захист медичних працівників зараз надають більшого пріоритету, ніж закупівлі нового обладнання.

"Вже не вперше вся Україна долучається до спільної боротьби проти ворога. 6 років тому ми об’єдналися проти агресора – Росії, сьогодні – проти коронавірусу. Люди шиють маски, виготовляють антисептики, журналісти, ризикуючи здоров’ям, висвітлюють усі події, підприємці купують необхідне медичне обладнання та організовують харчування медиків" – додав Максим Козицький.

Нагадаємо, у березні голові Львівської ОДА Максиму Козицькому нарахували 55 тис грн зарплати.Із цих коштів голова Львівської ОДА сплатив 10 827,86 грн податків і отримав дохід у 44 699,64 грн. Додамо, у лютому Козицькому нарахували 15 тис грн зарплати.

Максим Козицький до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2019 році Козицький задекларував 2,4 млн грн доходу, 1,6 млн грн готівки та компанії у сфері зеленої енергетики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.