Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 23 березня 2020, 13:07

Козицький замінить Лозинського своїм вірнопідданим лакеєм

Максим Козицький

Андрій Годик, дотичний до фірм Козицького, подав документи на посаду першого заступника голови Львівської ОДА.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Андрій Годик подав свою кандидатуру на посаду першого заступника голови Львівської ОДА. Зокрема, він публікував 23 березня на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Годик зазначив, що минулоріч заробив 1 293 980 грн доходу. Він володіє двама автівками: Opel Insignia 2011 року випуску (придбав у 2018 році за 220 000 грн) та KIA Sportage 2019 року випуску (придбав у 2019 році за 550 760), квартирою у Львові, площею 53,6 кв.м, готівкою у 150 000 грн, 2 100 доларів та 520 євро.

Зазначимо, що Андрій Годик офіційно працює у ТзОВ "Еко-Оптіма", а за сумістицтвом: директор ТзОВ "Західнадрасервіс", юрист у ПП "Нордік" та ТзОВ "Радехівська сонячна станція", уповноваженим з антикорупційної програми у ТзОВ "Бурова компанія "Горизонти", виконавчий директор асоціації "Паливно-енергетичний комплекс Львівщини".

А ось власником більшості цих фірм до свого призначення головою Львівської ОДА був Максим Козицький. Йому належало: 5% від загального капіталу ТОВ "Радехівська сонячна станція", 15% від загального капіталу ТОВ "Бурова компанія "Горизонти", 22,15% від загального капіталу ТОВ "Еко-Оптіма".

Додамо, 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив голову Львівської ОДА Максима Козицького, а перший заступник голови Львівької ОДА Василь Лозинський наприкінці лютого подав документи на посаду першого заступника міністра розвитку громад та територій України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.