Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Hammer

Патрульна поліція

Вівторок, 14 квітня 2020, 11:30

У Стрию затримали водія Hammer з підробленими дипломатичними номерами

Hammer

Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

10 квітня, до Управління патрульної поліції Львівської області звернулись співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області з інформацією про автомобіль Hummer з підробленими документами, що невдовзі заїжджатиме в місто Стрий.

Близько 12-ї години, на вулиці Січових Стрільців у Стрию, патрульні зупинили транспортний засіб Hammer на дипломатичних номерах, який підпадав під орієнтування.

"53-річний водій пред’явив документи на автомобіль із дипломатичними українськими номерами, які використовуються за кордоном. Під час перевірки, поліцейські спільно зі співробітниками СБУ встановили, що такі номерні знаки належать іншому автомобілю та ніякого відношення до цього громадянина не мають. Також, з’ясували, що чоловік не обіймає і ніколи не обіймав посаду в органах дипломатичної служби України" – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Стрийського відділу поліції.

Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ч.4 ст.358 (Підроблення документів чи використання підроблених документів) ККУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.