Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мільйонери Львівщини

Середа, 15 квітня 2020, 12:30

Мешканець Львівщини сплатив до бюджету 25 мільйнів гривень

мільйонери Львівщини

Станом на квітень найбільшу суму сплачених податків зафіксували у мешканця Львівщини від отримання іноземних доходів.

Про це повідомляє Державна податкова служба України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 1 квітня 2020 року доходи понад 1 млн грн задекларувала 1761 фізична особа, а у березні декларації про майновий стан і доходи подали 749 українців. 

Найбільшу суму у 24,9 млн грн (21,4 млн грн ПДФО та 3,5 млн грн військового збору) сплатив у бюджет мешканець Львівської області від отримання іноземних доходів.

"Податкові зобов’язання трохи більше ніж 8 млн грн задекларовано двома громадянами – бенефіціарними власниками українських підприємств, мешканцями Одеської області та Києва. Мешканкою Одеської області задекларовано до сплати в бюджет 8,3 млн грн з доходу від продажу корпоративних прав, а мешканцем м. Києва – 8,8 млн грн з іноземних доходів" – йдеться у повідомленні.

Найактивніше доходи понад 1 млн грн декларували мешканці Києва (702 особи), Харківської (143 особи), Дніпропетровської (129 осіб) та Київської (103 особи) областей.

Останній день подання декларації – 30 червня. 

Нагадаємо, минулоріч у області 82 мешканців задекларували понад 1 мільйон гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.