Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

lv.npu.gov.ua

Середа, 15 квітня 2020, 16:15

Поліцейські затримали 20-річних хлопців, які на Левандівці вбили подружжя пенсіонерів

поліція

Один із них раніше винаймав помешкання у загиблих, вимагаючи вказати де заховані гроші, вони нанесли потерпілим ножові поранення.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Моторній у Львові  виявлено тіла чоловіка та жінки без ознак життя зі слідами насильницької смерті надійшло у поліцію 13 квітня близько 10:30 годині. Правоохоронці встановили особи загиблих – ними виявилась подружня пара, 66-річний чоловік та його дружина віком 67 років.

"Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції встановили, що до скоєння вбивства причетні двоє чоловіків віком 20 років. Один із них, львів’янин, раніше винаймав помешкання у загиблих. На його думку, в подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей – тому він з товаришем, мешканцем Яворівщини, заманили чоловіка та дружину в квартиру, де сталось вбивство. Вимагаючи вказати де заховані гроші, вони нанесли потерпілим чисельні ножові поранення, від яких ті померли. Після цього зловмисники заволоділи грошима і ювелірними виробами. 14 квітня вони були затримані" – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів причетності затриманих до скоєння злочинів. Під час санкціонованих обшуків були вилучені ювелірні вироби, якими зловмисники заволоділи у квартирі загиблих, а також автомобіль "БМВ", яким вони користувались.

Досудове розслідування триває.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за п.1.п.2. п 6  ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статей передбачають максимальне покарання - довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.