Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

Патрульна поліція

Середа, 15 квітня 2020, 16:33

Під час карантину у центрі Львова чоловіки обікрали бар

алкоголь

Чоловіки викрали 12 пляшок горілки, 5 пляшок шампанського, 3 пляшки вина та 2 коньяку з закладу харчування, що на вулиці Староєврейській.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Сьогодні вночі екіпаж патрульної поліції 1 батальйону на вулиці Зеленій помітив автомобіль, який порушив правила дорожнього руху. Інспектори зупинили транспортний засіб.

"З автомобіля вибігла жінка з проханням про допомогу. Вона повідомила, що в закладі харчування, що на вулиці Староєврейській спрацювали датчики руху і камери відеоспостереження зафіксовали проникнення в приміщення двох невідомих. За лічені хвилини патрульні прибули за вказаною адресою. В приміщені біля виламаних дверей виявили чоловіка, який не зміг чітко пояснити, що він тут робить та плутався у своїх поясненнях" – йдеться у повідомленні.

Заявниця впізнала невідомого з відео та повідомила, що з ним був ще одна особа, вдягнена в усе чорне та голомоза.

Інспектори на місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції та передали орієнтування іншим колегам для перевірки прилеглих вулиць. Один з екіпажів проїжджаючи вулицею Осмомисла звернув увагу на припаркований автомобіль в якому перебували троє підозрілих чоловіків, один з яких підпадав під опис заявниці.

Під час поверхневої перевірки в салоні автомобіля патрульні виявили 12 пляшок горілки, 5 пляшок шампанського, 3 пляшки вина та 2 коньяку. Найменування та кількість цього алкоголю співпадала з викраденим із закладу харчування на вулиці Староєврейській.

Тепер 27, 33 та 35-річним чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) ККУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.