Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гідрвлічні випробування

Четвер, 16 квітня 2020, 10:40

У Львові призупинили проведення гідравлічних випробувань

гідрвлічні випробування

Гідравлічні випробування теплових мереж у місті проводитимуть після завершення карантину.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч гідравлічні випробування теплових мереж планують проводити після завершення карантину.

"Зазвичай гідравлічні випробування теплових мереж ми проводимо після завершення опалювального сезону. Натомість цього року гідравліку наші тепловики будуть проводити після завершення карантину. Важливо, щоб зараз, в цей непростий час, мешканці нашого міста стабільно отримувати гарячу воду" – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, зазвичай тривалість гідравліки триває до місяця, на час випробувань призупиняють роботу ТЕЦ-1 і ТЦ "Північна" (ТЕЦ-2), зупиняють подачу гарячої води, і подають в теплові мережі воду з підвищеним тиском, щоб зрозуміти, як мережі працюють та як витримують навантаження.

"Як правило, виникають пориви в тих місцях трубопроводів, які є пошкоджені. Далі виявлені пориви на трубопроводах ми ліквідовуємо. Адже, якщо не виявити слабких місць на тепломережі, їх не ліквідувати, то є небезпека, що під час пуску тепла можуть виникати аварійні ситуації" – пояснила Ірина Маруняк. 

Нагадаємо, у червні 2018 року депутати Львівської міськради підтримали петицію про припинення у Львові довгострокового відключення гарячої води через гідравлічні випробування й встановити строк до трьох тижнів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.