Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Данила Апостола

google.maps

Четвер, 16 квітня 2020, 11:15

У Львові вулицю Данила Апостола відкриють після ремонту в кінці травня

вул. Данила Апостола

Перекриття руху транспорту на вул. Д. Апостола, на ділянці від вул. Північна, до вул. Д. Апостола, 8 продовжили до 26 травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт на вул. Д Апостола, до 20:00 год 26 травня 2020 р продовжено перекриття руху транспорту на вул. Д. Апостола, на ділянці від вул. Північна, до вул. Д. Апостола, 8.

Роботи проводить ТзОВ "Онур", на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, через ремонт ділянку від вул. Д. Апостола до вул. П'ясецького перекрили до 31 грудня. Згодом до 1 квітня перекрили ділянку від вул. Північна до сервісного центру МВС.

Додамо, згідно з проектом капітального ремонту вул. Курмановича передбачено заміну дорожнього покриття, прокладання нових комунікацій, висадка зелених насаджень. Завершення ремонтних робіт передбачено у 2020 р. До грудня цього року планують нанести перший шар асфальту, а фінальне покриття зроблять аж після зими.

Вартість робіт 71,5 млн грн. Ремонтуватимуть вул. Курмановича на ділянці від вул. Д. Апостола до вул. П'ясецького – це близько 1 км.

Зазначимо, у липні цього року Львівська міськрада виділила 86 млн грн на капітальний ремонт вул. Курмановича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.