Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя

Галицька митниця

Середа, 22 квітня 2020, 10:47

Львівські митники виявили у посилках деталі до вогнепальної зброї

зброя

Посилки надсилали з-за кордону на адреси приватних осіб в Україні, а в деклараціях зазначено, що переміщують спортивні сумки. 

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

В одному з пунктів міжнародного поштового обміну в зоні діяльності Галицької митниці затримано посилки з деталями до зброї. Їх надсилали з-за кордону на адреси приватних осіб в Україні.

"Частини зброї виявлено у трьох поштових відправленнях. У деклараціях зазначено, що переміщують спортивні сумки. Однак насправді це були сумки для носіння зброї, в яких містились частини до вогнепальної зброї - загалом дев’ять предметів. Їх виявлено з допомогою технічних засобів митного контролю. Частини до зброї вилучено" – йдеться у повідомленні.

Про ці факти повідомлено правоохоронні органи. Також їх скерують на експертизу.

Загалом з початку цього року працівники Галицької митниці скерували до правоохоронних органів 15 повідомлень, що стосувались незаконного переміщення зброї.

З незаконного обігу вилучено сім частин вогнепальної нарізної зброї, 37 одиниць холодної зброї та понад 1300 набоїв тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.