Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пограбування

lv.npu.gov.ua

Середа, 22 квітня 2020, 13:50

На Яворівщині по гарячих слідах впіймали грабіжника, який обікрав будинок

пограбування

Злодій розбив вікно та проник у будинок, звідки викрав речі та майно власниці, службовий собака взяв слід і знайшов чоловіка неподалік.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Яворівський відділ поліції 21 квітня з заявою про крадіжку зі свого будинку звернулась 52-річна мешканка одного з сіл району. За словами заявниці, злодій проник у будинок, пошкодивши вікно та заволодів її особистими речами та майном.

За вказаною адресою виїхали слідчо-орперативна група територіального відділу поліції, інспектор-кінолог зі службовим собакою. Пес взяв слід і невдовзі правоохоронці затримали зловмисника неподалік місця скоєння злочину.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 23-річний мешканець Київської області. Речові докази правоохоронці у нього вилучили.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за крадіжку. Санкція статті передбачає покарання – позбавленя волі на строк від трьох до шести років.  Проводиться досудове розслідування, невдовзі суд обере затриманому міру запобіжного заходу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.