Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Середа, 22 квітня 2020, 17:25

У Львові зафіксували дві смерті пацієнтів з COVID-19

швидка допомога

Сьогодні померла працівниця Центру легеневого здоров’я, також підтвердили коронавірус у чоловіка із Мостищини, який помер вчора.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ще дві смерті від коронавірусної інфекції Covid-19 зафіксовано сьогодні: жінка, мешканка Яворівського району, та чоловік із Мостищини.

Відомо, що жінка, мешканка Яворівського району, померла сьогодні у Центрі легеневого здоров’я. Вона працювала у цьому Центрі. В неї був встановлений діагноз коронавірусної інфекції Covid-19.

Також сьогодні отримано позитивний результат ПЛР-тесту чоловіка, що помер вночі з 20 на 21 квітня у Винниківському госпіталі. Він був мешканцем Мостиського району.

Про це повідомила Галина Слічна, керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Covid-19 у м. Львові.

Нагадаємо, станом на сьогодні на ранок у області офіційно підтвердили 274 випадки зараження коронавірусом, а в Україні за добу кількість випадків захворювання зросла на 467 – до 6592.

16 квітня на Львівщині зафіксували восьму смерть пацієнта з COVID-19.

Загалос на Львівщині від коронавірусу померло 12 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.