Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 16 квітня 2020, 14:00

На Львівщині зафіксували восьму смерть пацієнта з COVID-19

швидка допомога

У Львові помер 66-річний чоловік з Яворівського району, в якого підтвердили коронавірусну інфекцію.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

8-ма смерть від коронавірусу на Львівщині – це 66-річний чоловік з Яворівського району. У пацієнта підтверджений діагноз інфікування коронавірусом.

Пацієнт помер в реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні.

Як повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько, чоловік помер 16 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 11 квітня.

Чоловік був госпіталізований у Новояворівську районну лікарню імені Юрія Липи 8 квітня. Опісля хворого перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

У пацієнта були супутні захворювання, зокрема цукровий діабет.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 190 ПЛР-тестів, з яких 14 – позитивні.

Нагадаємо, 14 квітня у Львові помер 56-річний чоловік, в якого напередодні підтвердили коронавірусну інфекцію. 

Станом на 16 квітня в Україні зафіксували  4161 випадки зараження коронавірусом та 116 смертей. Станом на ранок у Львівській області зафіксували коронавірус у 166 осіб та сім смертей.

На Львівщині 15 медиків захворіли на коронавірус. Наразі Львівщина знаходиться у середині рейтингу областей щодо кількості захворювання на коронавірус.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.