Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Четвер, 16 квітня 2020, 09:00

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 14 – до 166

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 166 осіб та сім смертей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 166 випадків інфікування коронавірусом, з них сім випадків смертельні. Натомість станом на ранок 15 квітня у області було 152 випадки зараження та 6 смертей, а сьогодні померла 52-річна львів'янка, в якої підтвердили коронавірусну інфекцію.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 965 осіб, госпіталізовані – 264, на амбулаторному лікуванні – 701 особа, виписані – 173 особи.

Зараз у лікарні перебуває 91 особа, з них в реанімації – 7 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи. Загалом коронавірусну інфекцію виявлено у 166 осіб, 7 людей померло, ще 6 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 190 ПЛР-тестів, з яких 14 – позитивні.

Нагадаємо, станом на 15 квітня в Україні зафіксували 3764 випадки зараження коронавірусом та 108 смертей. На Львівщині 15 медиків захворіли на коронавірус. Наразі Львівщина знаходиться у середині рейтингу областей щодо кількості захворювання на коронавірус.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.