Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

температурний скринінг

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 24 квітня 2020, 10:50

При вході в Ратушу встановили обладнання для дистанційного температурного скринінгу

температурний скринінг

У міськраді в тестовому режимі запрацювали пристрої для проведення дистанційного температурного скринінгу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відсьогодні у тестовому режимі запрацювали пристрої проведення дистанційного температурного скринінгу для працівників та відвідувачів Львівської міської ради.

"Наразі камера температурного скринінгу запрацювала у ратуші в тестовому режимі з дотриманням всіх норм. Надалі будуть визначати як вона працюватиме. Якщо у працівника мерії буде виявлено підвищену температуру, то про це повідомлятимуть його керівника та рекомендуватимуть поінформувати про це сімейного лікаря для виявлення причини таких симптомів", – зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Нагадаємо, 22 квітня під час засідання міського штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції розглянулипитання купівлі обладнання з проведення температурного скринінгу у мерії. Однак вартість обладнання у мерії не зазначили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.