Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ратуша

Середа, 22 квітня 2020, 14:25

При вході в Ратушу планують встановити обладнання для дистанційного температурного скринінгу

Ратуша

У міськраді планують виділити кошти на закупівлю відповідного обладнання.

Про це сьогодні, 22 квітня, під час брифінгу повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

За її словами сьогодні під час засідання міського штабу розглянули питання купівлі обладнання з проведення температурного скринінгу у мерії.

"Ми розглядали питання щодо виділення коштів та придбання інфрачервоного обладнання для проведення дистанційного температурного скринінгу, та встановлення такого обладнання у Ратуші. Наразі ми вивчатимемо технічні можливості для придбання відповідного обладнання" – пояснила Галина Слічна.

Нагадаємо, станом на сьогодні на ранок у області офіційно підтвердили 274 випадки зараження коронавірусом, а в Україні за добу кількість випадків захворювання зросла на 467 – до 6592.

Зазначимо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Сьогодні, уряд продовжив карантин в Україні до 11 травня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.