Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Середа, 22 квітня 2020, 14:09

Карантин в Україні продовжили майже до середини травня

карантин у Львові

Уряд продовжив карантин в Україні до 11 травня. 

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні, 22 квітня, на засіданні Кабінет міністрів прийняв рішення про продовження карантину в Україні до 11 травня. 

Як заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пік захворюваності на коронавірус в Україні очікується на початку травня, наразі відбувається зростання кількості заражених, тому карантин продовжили до 11 травня.

Раніше Шмигаль наголошував, що уряд  може продовжити карантин в Україні до 11 травня, але і в наступні два роки може бути встановлено обмеження через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. 

Зазначимо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, станом на сьогодні на ранок у області офіційно підтвердили 274 випадки зараження коронавірусом, а в Україні за добу кількість випадків захворювання зросла на 467 – до 6592.

Кабінет Міністрів ще на початку квітня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, більшість українців підтримують карантинні обмеження через коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.