Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Миколаївцемент

Миколаївцемент

Прес-реліз,   Вівторок, 28 квітня 2020, 12:00

Миколаївцемент підтримує громаду Миколаєва в умовах пандемії коронавірусу

Миколаївцемент

«Миколаївцемент», група CRH, підтримує громаду Миколаєва в умовах пандемії COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба ПрАТ «Миколаївцемент».

«Миколаївцемент», підприємство групи CRH в Україні, підтримує місцеву громаду Миколаївського району Львівщини в умовах пандемії та боротьби проти COVID-19.

«Побудова довготривалих відносин із громадами, у яких оперують наші підприємства, є однією з ключових цінностей Групи CRH. Саме тому у межах нашої діяльності у сфері корпоративної соціальної відповідальності ми, переважно, концентруємося на локальних проєктах. Сьогодні Україна, як і увесь світ, опинилася у складній ситуації. Саме зараз критично важливим є об’єднання зусиль уряду, місцевих органів влади та бізнесу в боротьбі з кризою, викликаною пандемією нового коронавірусу COVID-19», – зазначив керуючий компаніями CRH в Україні Фредерік Обе.

Керівник «Миколаївцементу» Євген Полулєх та менеджер з питань кар’єрів Роман Сидор передали Миколаївській районній раді талони на пальне і дизпаливо, а також комплекти засобів індивідуального захисту – окуляри, маски та комбінезони.

«Співпраця із миколаївською громадою та її підтримка на шляху подолання нового коронавірусу COVID-19 на території району сьогодні є одним із ключових пріоритетів «Миколаївцементу», адже кожен працівник заводу є невід'ємною частиною суспільства, в якому працює», – розповів керівник «Миколаївцементу» Євген Полулєх.

Уся допомога буде скерована на потреби медичних закладів Миколаївського району.

Додамо, завод «Миколаївцемент» у 2013 придбала група CRH, до складу якої також входять ПАТ «Подільський цемент» і ТОВ «Цемент».

CRH – це провідна міжнародна диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів. На її 3 800 підприємствах в 31 країні працює приблизно 87 000 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.