Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

Варта 1

Вівторок, 28 квітня 2020, 12:25

У Львові бус на пішохідному переході збив 14-річного хлопця

дтп

Хлопця з множинними травмами госпіталізвали до лікарні.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 27 квітня, близько 16:00 години на вулиці Зеленій водій автомобіля "Iveco Daily", 45-річний мешканець Волинської області, скоїв наїзд на 14-річного львів’янина, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП неповнолітній отримав важкі тілесні ушкодження, його госпіталізовали у лікарню.

Як уточнили у Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, внаслідок аварії, 14-річний пішохід отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований в реанімаційне відділення МДКЛ із діагнозом: "ЗЧМТ, забій головного мозку, закритий перелом правого стегна, множинні садна грудної клітки та спини".

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.