Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 4 травня 2020, 12:00

У Дублянах затримали чоловіка, який обкрадав дачні будинки

львівська поліція

37-річний місцевий мешканець причетний до щонайменше п’яти подібних крадіжок.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Жовківське відділення поліції протягом квітня надходили заяви від мешканців міста Дубляни про крадіжки з їх дачних будинків. За словами заявників, зловмисник проникав у приміщення, звідки викрадав майно та особисті речі.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили , що до скоєння чотирьох крадіжок причетний 37-річний місцевий мешканець, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Як встановили поліцейські, чоловік причетний до щонайменше п’яти подібних крадіжок.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють причетність зловмисника до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень. Також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в скоєнні крадіжок та обрання запобіжного заходу.

За ще одним фактом крадіжки з дачного будинку, до якого причетний чоловік, досудове розслідування вже завершене - обвинувальний акт слідчі скерували на розгляд суду.

За фактами слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.