Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 4 травня 2020, 17:35

На Львівщині за вихідні патрульні спіймали майже 30 п'яних водіїв

львівська поліція

 них 22 водії перебували з ознаками алкогольного та 7 наркотичного сп’яніння.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області. 

За минулі вихідні на території Львівщини патрульні виявили 29 водіїв. З них 22 водії перебували з ознаками алкогольного та 7 наркотичного сп’яніння.

"Левова частка порушень зафіксована в ніч з п’ятниці на суботу, а саме 15 керманичів сіли за кермо в стані сп’яніння. Як свідчить статистика – 21 порушника зафіксовано у місті Львові та 8 в області" – йдеться у повідомленні.

На усіх порушників патрульні поліцейські склали протоколи за ст.130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо:
- за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП – штраф 10 200 гривень з позбавленням прав на один рік.
ст.130 (Вдруге за рік керування напідпитку) КУпАП – штраф 20 400 гривень з позбавленням прав на три роки.
- за ч.3 ст.130 (Двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування в нетверезому стані) КУпАП, штраф – 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на десять років

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.