Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стихійне сміттєзвалище

lviv.dei.gov.ua

Вівторок, 5 травня 2020, 17:29

На Жовківщині виявили два незаконні сміттєзвалища

стихійне сміттєзвалище

Сміття викинули на площі 10 100 кв.м у селі Козулька та біля пам’ятника на честь перемоги над турецько-татарськими загонами.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Вчора, 4 травня, інспектори з охорони навколишнього природного середовища Львівщини обстежили території Крехівської сільської ради Жовківського району та виявили незаконні сміттєзвалища.

Зокрема, сміття викинули біля пам’ятника на честь перемоги жителів навколишніх сіл над турецько-татарськими загонами, площею 100 кв.м, та в селі Козулька неподалік літнього табору колгоспу Богдана Хмельницького, площею 10 000 кв.м.

Власників відходів екоінспектори не встановили, відтак Держекоінспекція зобов’язала Жовківську райдержадміністрацію та Крехівську сільську раду визначити кількість, склад, властивості, вартість відходів, ступінь небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини та ліквідувати незаконні звалища.

Нагадаємо, у квітня біля Жовкви викинули равликів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.