Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 6 травня 2020, 10:15

Козицький розпорядився виплатити бюджетникам зарплату за квітень

Максим Козицький

Голова Львівської ОДА Максим Козицький розпорядився виплатити бюджетникам зарплату за квітень.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №279 від 15 квітня 2020 року.

Згідно з документом Максим Козицький зобов'язав нарахувати за квітень службовим і посадовим особам бюджетних установ заробітню плату у розмірі, що не перевищує 10 розмірів мінімальної зарплати.

"Установити, що у квітні 2020 року та на період до завершення місяця, в якому відміняється карантин, установлений Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, заробітна плата, грошове забезпечення працівників, службових і посадових осіб бюджетних установ (включаючи органи державної влади та інші органи, органи місцевого самоврядування) нараховуються у розмірі, що не перевищує 10 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня 2020 року" – вказано у документі.

При цьому у зазначеному максимальному розмірі не враховуються суми допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги на оздоровлення, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та оплата щорічної відпустки.

Нагадкємо, Максим Козицький віддав свою березневу зарплату на благодійність. 

Додамо, 30 квітня  Львівська ОДА отримала 157 млн грн з держбюджету на підтримку медичних закладів в області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.