Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Максима Козицького

Середа, 6 травня 2020, 10:25

Єрмак шукає високоморальних тінейджерів для Козицького

Максим Козицький

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак доручив головам ОДА шукати амбіційних молодих людей для роботи на державу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак пропонує головам обласних державних адміністрацій ввести посади заступників з роботи з талановитою молоддю, які б зайнялися формуванням списку амбітних молодих і талановитих людей з регіонів для роботи на державу.

"Сьогодні є кілька позицій навіть в уряді, які досі залишаються вакантними. Знайти професійну людину з високими моральними цінностями, готову присвятити себе роботі на державу, не так просто" – зазначив Андрій Єрмак.

За словами Єрмака, в країні склалася така кадрова політика, при якій молоді з Києва легше почати будувати кар'єру в центральних органах влади, водночас багато молодих талантів залишається на периферії, тому вкрай необхідно залучати їх до процесів.

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов повідомив, що пошук кадрового резерву почався два місяці тому. Після цього керівництво областей надало список з 300 потенційних кандидатів. Але серед них лише кілька десятків людей відповідали вимогам.

Андрій Єрмак підтримав ідею активізувати пошук кадрів у регіонах і зазначив безперервність цього процесу.

"Ви на місці краще бачите людей, які заслуговують на те, щоб підніматися кар'єрними сходами" – додав Андрій Єрмак.

Нагадаємо, у лютому цього року голова Львівської ОДА Максим Козицький просив хлопців і дівчат придумати бізнес-ідеї та стартапи для вирішення проблем на Львівщині.

Він зазначив, що автор найкращої ідеї матиме змогу протягом 5 місяців навчатись у West Ukrainian Business School WUBS у Львові (Західноукраїнська Бізнес Школа) – школа  для молодих бізнесменів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.