Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

Середа, 6 травня 2020, 15:01

У Львівську інфекційну лікарню доставили хворих українців у яких на кордоні виявили коронавірус

коронавірус на Львівщині

У двох осіб, які в'їжджали в Україну, експрес-тест показав позитивні результати на COVID-2019, їх доставили на обсервацію до інфекційної лікарні Львова.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

Минулої доби у пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформили близько сотні українців. Вони прибули авіарейсом з Дортмунда (Німеччина).

Під час проведення температурного скринінгу осіб з підвищеною температурою не виявлено. Усі пасажири встановили мобільний додаток "Дій вдома" та зобов'язалися знаходитись на самоізоляції за вказаними у ньому адресами. Внесення громадянами необхідної інформації у мобільний застосунок "Дій вдома" прикордонники перевірили у ході проведення паспортного контролю.

Загалом учора пасажиропотік через український кордон залишався на рівні попередньої доби, кордон нашої країни на в'їзд та на виїзд перетнуло майже 12 тисяч осіб. Серед тих, хто в'їжджав в Україну, було виявлено двох наших співвітчизників, котрі мали позитивні результати на "COVID-2019" при проведенні експрес-тесту представниками медичної служби. Осіб доставлено на обсервацію до інфекційної лікарні Львова.

Прикордонників, які мали безпосередній контакт з цими особами, відправлено на обсервацію за місцем проживання. Крім того, представниками ДСНС проведено дезінфекцію службових приміщень Держприкордонслужби і здійснено заміну індивідуальних засобів захисту та засобів екіпіровки.

Зазначимо, станом на сьогодні в Україні зафіксували 13 184 випадків зараження коронавірусом та 316 смертей. Щодо Львівщини, то у Львівській міськраді офіційно підтвердили 553 випадки зараження цим вірусом.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.