Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

привласнення майна

lv.npu.gov.ua

Четвер, 7 травня 2020, 10:33

Керівник одного із держпідприємств Львова привласнив пристрої з радіоактивними речовинами

привласнення майна

Посадовець планував продати небезпечну техніку за 40 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Слідчі Залізничного відділу поліції Львівщини за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України та спільно з СБУ у Львівській області викрили в.о. начальника відділу зв’язку одного з державних підприємств на привласненні державного майна.

Зокрема, як встановили правоохоронці, чиновник привласнив пристрої спеціального призначення, що містять радіоактивні речовини, які планував продати за 40 тисяч гривень.

"Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці вилучили пристрої та скерували їх на експертне дослідження" – наголосили у поліції.

Наразі триває досудове росзлідування, вирішується питання щодо повідомлення чиновнику про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та ч.3 ст.265 (незаконне поводження з радіоактивними матеріалами) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.