Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

НВП Гетьман

Четвер, 7 травня 2020, 13:40

НВП Гетьман вивів горілку власного бренду "Президент" на ринок США

НВП Гетьман

НВП Гетьман розпочав постачання горілки бренду "Президент" у магазини Нью-Йорка (США).

У травні НВП Гетьман у співпраці з відомою американською компанією  з українським корінням "Дозорцев та сини" розпочав постачання в магазини Нью-Йорка (США) першої партії горілки власного бренду "Президент".

Про це повідомив  власник НВП "Гетьман" Олег Баляш.

"Ринок алкоголю США сьогодні є одним з найбільших у світі за об’ємами споживання горілки. Він надзвичайно цікавий та перспективний  для виробників якісної горілки сегменту преміум класу. Очікую, що наш бренд "Президент", який добре зарекомендував себе в Україні, а також знаний вже на ринку Європи, швидко стане популярним і на ринку США", – розповів Олег Баляш.

Щомісяця НВП Гетьман експортує майже 700 тис. пляшок горілки.

Нагадаємо, що ТзОВ "НВП Гетьман" виготовляє горілчану продукцію у Львові з 2001 року. Підприємство базується на території відомої у Львові фабрики Бачевського і виробляє алкогольну продукцію, зокрема, і елітні види алкогольних напоїв преміум класу: "Президент", "Гетьман", "Держава", "Київ", а також горілку  преміум класу Staritsky & Levitsky, яка є найдорожчою у даному сегменті.

В основі виробництва горілок торгової марки "Гетьман" – найкращі технології виробництва, багатоступенева система водоочистки та одна з найефективніших систем очистки горілки "гірський кришталь". Для виробництва горілки "Президент" використовуються найкращі сорти пшениці, а також вода з карпатських джерел.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.