Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєзвалище

lviv.dei.gov.ua

П'ятниця, 8 травня 2020, 15:20

На Пустомитівщині виявили два незаконні сміттєзвалища

сміттєзвалище

Сміття викинули біля сіл Городиславичі та Звенигород.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Вчора, 7 травня, в ході проведення держконтролю  на території Пустомитівського району працівниками Інспекції виявлено несанкціоновані складування твердих побутових відходів на між населеними пунктами Миколаївської сільської ради (село Городиславичі) та Звенигородської сільської ради (село Звенигород). На час проведення рейдової перевірки власника відходів не встановлено.

У відповідності до статтей 20, 21 Закону України "Про відходи" та п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 р., №1217 "Про порядок виявлення та облік безхазяйних відходів" Інспекція зобов’язала Пустомитівську райдержадміністрацію та голів сільських рад визначити кількість, склад, властивості, вартість відходів, ступінь небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини, вжити заходів щодо визначення власника відходів та вирішити питання про подальше поводження з відходами.

Нагадаємо, 5 жовтня на Жовківщині виявили два незаконні сміттєзвалища. Сміття викинули на площі 10 100 кв.м у селі Козулька та біля пам’ятника на честь перемоги над турецько-татарськими загонами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.