Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 12 травня 2020, 09:00

На Львівщині зафіксували двадцять другу смерть від коронавірусу

швидка допомога

Помер 61-річний мешканець Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 9 травня, у області зафіксували 22 смерть людини, інфікованої коронавірусом. Помер 61-річний мешканець Львова.

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірус Галина Слічна, чоловіка госпіталізували до міської лікарні швидкої медичної допомоги з гострим порушенням мозкового кровообігу 24 квітня.

"Пацієнт в лікарню поступив у важкому стані, мав окрім інсульту, супутню серцеву патологію. У пацієнта піднялася температура, йому провели рентген легень, виявили двобічну пневмонію, експрес-тест був від'ємний, однак, забрали матеріали для ПЛР-аналізу. Підтверджений коронавірус від 8 травня. Чоловік помер 9 травня" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 10 травня на Львівщині було підтверджено 753 випадків, зокрема, два летальних.

Також обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.