Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Патрульна поліція

Вівторок, 12 травня 2020, 14:15

У Львові на перехресті Миколайчука-Лінкольна зіткнулися двоє п'яних водіїв

ДТП

Водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем Mazda.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Вчора пізно увечері патрульні поліцейські отримали на службовий планшет виклик про ДТП на перехресті вулиць Миколайчука-Лінкольна.

"Прибувши на місце події, інспектори встановили, що водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем Mazda. Під час спілкування з 21-річним винуватцем ДТП, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд у медичному закладі чоловік погодився. Згідно з висновком лікаря-нарколога, водій перебував під впливом наркотичних речовин" – йдеться у повідомленні.

Також, під час відбирання пояснення у водія автомобіля Mazda, поліцейські виявили у 37-річного чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження перевірки на стан сп'яніння в медичному закладі або на місці він відмовився в присутності двох свідків.

На винуватця ДТП, патрульні склали протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинили ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння) КУпАП. А на водія автомобіля Mazda, протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.