Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 13 травня 2020, 11:01

Садовий створив групу постпандемічного реагування на розвиток Львова

Андрій Садовий

У Львові створили робочу групу для розвитку міста після завершення карантину.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №155 від 6 травня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для підготовки пропозицій щодо розвитку міста Львова у постпандемічний період.

"З метою підготовки пропозицій щодо розвитку міста Львова у постпандемічний період утворити робочу групу для підготовки пропозицій щодо розвитку міста Львова у постпандемічний період" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи став міський голова Львова Андрій Садовий, а своїм заступником він призначив директора комунальної установи Інституту міста Олександра Кобзарева.

У склад робочої групи також входитимуть: секретар ради Анатолій Забарило, керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, начальниця управління комунікації департаменту "Адміністрація міського голови" Христина Процак, радниця міського голови Вікторія Довжик, а також усі заступники міського голови та директори департаментів Львівсткої міської ради.

Робоча група має розробити пропозиції щодо розвитку міста Львова у постпандемічний період, однак у розпорядженні не вказано крайнього терміну, до якого ці пропозиції мають бути готові.

Нагадаємо, обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. 

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.