Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автокіноцеатр

Kinolife Distribution Info

Прес-реліз,   П'ятниця, 15 травня 2020, 16:20

У Львові запрацював автокіноцентр Kinolife Cinema

автокіноцеатр

14 травня на паркінгу стадіона Арена Львів відкрили автокінотеатр Kinolife Cinema.

Про це повідомляють організатори автокіноцентру Kinolife Distribution Info.

Вчора, 14 травня, на паркінгу стадіона "Арена Львів" відбулося відкриття автокінотеатру Kinolife Cinema. Львів’яни і львів’янки на пару годин стали героями чорно-білих американських стрічок.

На відкритті було показано комедійний фільм "Це школа, бро!" який озвучували актори популярного телесеріалу "Школа", та збірку короткометражних фільмів ШОК-Shorts 2020. На обох сеансах був повний солд-аут та майже всі квитки на найближчий тиждень вже розкуплено.

Автокінотеатр дає змогу не втрачати зв’язок з мистецтвом і дотримуватись при цьому всіх карантинних заходів. Оплата та контроль квитків відбувалися повністю безконтактно, а звук транслювався у машині на FM-хвилі. Глядачі залишалися у своїх авто до, під час та після перегляду. Адміністратори були в рукавицях, масках, а також вимірювалась температура.

Відвідувачам такий вид відпочинку дуже сподобався.

"Сподобалось практично все, і ми взяли вже квитки на інші покази. Ми з дружиною дуже вдячні за можливість провести час перед великим екраном в такі часи" – прокоментував Денис, один з перших відвідувачів. 

Репертуар автокінотеатру Kinolife Cinema буде змінюватися щотижня та радувати відвідувачів новинками з відомими акторами, фестивальними фільмами та найкращими українськими стрічками.

З 21 травня розпочнуться покази фестивалю еротики Best Erotic Shorts та фестивалю жахів Best Horror Shorts. А з 28 травня стартують покази фільмів "Паразити" (лауреат чотирьох Оскарів та Золотої Пальмової гілки) та "Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг".

Вартість одного квитка – 140 гривень. Квиток розрахований на одне паркомісце для автомобіля, у якому може перебувати не більше двох глядачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.