Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

Понеділок, 18 травня 2020, 10:40

У Львові виділять мільйон гривень для будівництва центру кремації тварин

ЛКП "Лев"

У місті облаштують два вигульні майданчики для тварин, а також спорудять центр кремації тварин.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради погодила виділення з міського бюджету 800 тис грн на облаштування двох вигульних майданчиків для тварин та 1 млн грн на будівництво муніципального центру кремації тварин.

Відтак, один тренувально-вигульний майданчик для собак спорудять у Парку культури, другий – на вул. Промисловій, навпроти ЛКП "Лев", а  муніципальний центр кремації тварин – на території цього комунального підприємства.

"До карантину муніципальний центр кремації тварин пропонували спорудити на вул. Шевченка, 366 а, на ділянці, закріпленій за ЛКП "Лев". Зараз, у зв’язку з пандемією, це питання переглянули і вирішили, що доцільніше спорудити його на вул. Промисловій, на території ЛКП "Лев". У планах – щоб уже на початку осені він розпочав свою роботу. Вартість такого будівництва –1 млн грн. При спорудженні на окремій "чистій" ділянці потреба у коштах була б 4 млн грн", – пояснив начальник управління житлового господарства міськради Владислав Іванов.

Зазначимо, з грудня 2018 року ЛКП "Лев" користується обладнанням для спалювання тварин, зокрема піч-крематор з додатковою камерою догорання, яку придбали за 996 000 грн з бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.