Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

ГУ ДСНС у Львівській області

Понеділок, 18 травня 2020, 10:54

У Львові з даху палаючої будівлі врятували чоловіка, ще один загинув всередині

пожежа

Пожежа виникла в одноповерховій цегляній безгосподарській будівлі на вулиці Зеленій.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні, 18 травня, о 00:20 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Зелена. Пожежа виникла в одноповерховій цегляній безгосподарській будівлі, критій шифером, розміром 18×7 м.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику, весь дах будівлі був охоплений вогнем, також на даху виявлено чоловіка, який кликав на допомогу. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з порятунку. За допомогою висувної драбини, чоловіка було зняту з палаючої будівлі та передано медикам для подальшого огляду.

38-річний потерпілий від госпіталізації відмовився. Під час проведення робіт з ліквідації загорання вогнеборці виявили в середині будівлі тіло чоловічої статі вже без ознак життя. Особа загиблого встановлюється. Повністю погасили пожежу о 01:11 годині в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах на площі 120 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 20 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.