Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 18 травня 2020, 11:12

У Львові за ніч патрульні двічі зупиняни п'яного водія

поліція

Перший раз пристрій Drager показав результат – 1, 87 проміле, а через три години вже – 2,02 проміле.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області. 

Вчора, близько 22-ї години на вулиці Науковій патрульні зупини порушника. Він в присутності свідків пройшов перевірку на стан сп'яніння. Пристрій Drager показав результат – 1, 87 проміле.

На водія винесли постанову за керування транспортним засобом без необхідних документів та склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

"Виходь за мене заміж" – таке пояснення написав 29-річний водій автомобіля ВАЗ у протоколі, який на нього склала патрульна за керування в нетверезому стані. Львів'янина відсторонили від керма і він запевнив, що йде додому зачинивши автомобіль і залишивши його там де він не перешкоджає руху інших транспортних засобів" – йдеться у повідомленні.

Однак, майже через три години цей автомобіль патрульні побачили на перехресті вулиць Стрийська-Наукова. Транспортний засіб зупинили і за кермом був той самий чоловік. Цього разу перевірка на стан сп'яніння показала ще більший результат – 2,02 проміле.

Львів'янин в поясненнях став ще оригінальнішим і закликав патрульну у РАЦС. Чоловік отримав аналогічні адмінматеріали і заснув в своєму автомобілі до ранку. Протоколи скерують до суду для подальшого розгляду.

Загалом, за вихідні патрульні оформили 33 протоколи на водіїв за керування транспортними засобами в стані наркотичного або алкогольного сп'яніння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.