Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 19 травня 2020, 14:59

Облрада Львівщини призначила керівників двох обласних лікарень

Львівська облрада

Степана Середу та Мирославу Кабанчик призначили директорами лікарсько-фізкультурного диспансеру та центру превенції і терапії узалежнень.

Сьогодні, 19 травня, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директорів комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради "Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер" та "Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень". Ці рішення підтримали 51 та 55 депутатів відповідно.

Зазначимо, Степан Середа є в.о. директора Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансера, конкурсна комісія Львівської облради обрала його переможцем конкурсу, за нього проголосували 8 членів комісії.

(фото – lvivoblrada.gov.ua)

Мирослава Кабанчик також перемогла у конкурсі, вона до цього була в.о. директора медичного центру превенції та терапії узалежнень.

(фото – lvivoblrada.gov.ua)

Відтак, з Кабанчик та Середою мають укласти контракт терміном на 5 років, починаючи з 21 травня цього року.

Додамо, Степан Середа очолює КЗ ЛОР "Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер" з 2001 року, а також він був учасником АТО у складі добровольчого батальйону "Азов". У січні 2016 року він отримав звання "Заслужений лікар України" від Петра Порошенка. 

У 2016 році Середа задекларував 131 тис грн доходу.

Мирослава Кабанчик очолює ОКЗ ЛОР "Львівський обласний державний клінічний наркологічний диспансер" з 2011 року. Також вона працювала за сумісництвом лікарем-куратором з моніторингу за медичними оглядами ТзОВ "Галицький медичний центр безпеки дорожнього руху".

У 2016 році Кабанчик задекларувала160 тис грн доходу, готівку та 5 земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.