Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михайло Цимбалюк

Середа, 20 травня 2020, 12:35

Львівський нардеп Цимбалюк самоізолювався через коронавірус

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк самоізолювався через контакти з хворим на коронавірус нардепом Олегом Мейдичем.

Про це повідомила віце-спікерка Верховної Ради Олена Кондратюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний депутат з Львівщини Михайло Цимбалюк та усі депутати ВО "Батьківщина" від сьогодні перебувають на самоізоляції через підтвердження коронавірусу у нардепа Олега Мейдича.

"Сьогодні в сесійні залі немає фракції "Батьківщина". У нашого колеги Олега Мейдича виявили коронавірус... уся фракція пішла на самоізоляцію і не повернеться до зали, поки всі депутати не пройдуть тести та не переконаються що це безпечно для решти колег" – написала Олена Кондратюк.

Нагадаємо, раніше нардеп з Голосу Ярослав Юрчишин вирішив самоізолюватися через контакти з хворим на коронавірус нардепом Сергієм Шаховим.

Додамо, Михайло Цимбалюк, голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", увійшов у першу двадцятку списку "Батьківщини" на позачергових виборах до парламенту, які відбулися 21 липня. Партія набрала більше 8% голосів та пройшла до парламенту.

У 2010-2011 раках Цимбалюк очолював Львівську обласну державну адміністрацію, з квітня 2016 року – голова "Батьківщини" на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.