Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

Четвер, 21 травня 2020, 12:25

В Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020

ЗНО

Основна сесія ЗНО пройде з 25 червня по 17 липня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Міністерство освіти і науки України оприлюднило дати проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, яка пройде з 25 червня по 17 липня.

Відтак, ЗНО стартує 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики – 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов – 6 липня, з англійської мови – 7 липня, з історії України – 9 липня, з біології – 13 липня, з географії – 15 липня.

До 4 червня зареєстровані учасники зможуть завантажити свої інформаційні сторінки запрошення-перепустку, де буде вказано час і місце проведення тестувань. Також там буде розміщена інформація про результати основної сесії ЗНО – до 29 липня 2020 року.

Крім того, додаткова сесія ЗНО заплановано на 23 липня – 11 серпня, а результати будуть розміщені до 14 серпня.

У цьому році для участі в додатковій сесії ЗНО зможуть зареєструватися під час додаткового періоду реєстрації (25 травня – 9 червня) всі, хто не зміг зареєструватися протягом 3 лютого – 24 березня.

Нагадаємо, 12 березня в Україні через коронавірус перенесли пробне ЗНО, яке мало стартувати 21 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.