Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Четвер, 12 березня 2020, 13:42

В Україні через коронавірус перенесли пробне ЗНО

університет Франка

Міносвіти на місяць перенесло пробне ЗНО через карантин.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

УЦОЯО переніс проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у зв'язку з введенням в Україні карантину через коронавірус на початок квітня.

"Пробне тестування з української мови та літератури замість 21 березня відбудеться 4 квітня. Тестування з інших предметів замість 28 березня – 11 квітня. Дати визначення результатів будуть відомі до 14 березня", – заявили в УЦОЯО.

Зазначається, що учасникам пробного ЗНО надійдуть нові запрошення-перепустки з актуальними датами.

24 січня завершилася реєстрація на пробне ЗНО. Пробне ЗНО мало проходити у дві сесії: 21 березня – з української мови та літератури, 28 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні вводять карантин в навчальних закладах та обмежують проведення масових заходів. Вчора міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Такеж рішення прийняла й Львівська ОДА.

На час карантину в УГКЦ дозволили не цілувати ікони і слухати служби з дому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.