Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Бекетов

Фб Бекетова

П'ятниця, 22 травня 2020, 12:45

Держекоінспекцію Львівщини на час карантину очолив Бекетов

Назар Бекетов

Начальником Держекоінспекції у Львівській області призначили Назара Бекетова.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

На період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору на цю посаду начальником Державної екологічної інспекції у Львівській області призначили Назара Бекетова. 

"За результатами проведеного добору відповідно до наказу Держекоінспекції від 13.05.2020 № 152 на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області, на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору відповідно до законодавства, шляхом укладення контракту, визначено кандидатуру Бекетова Назара Олександровича" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Назар Бекетов був засновником компанії "Геопауер Україна", що займається добуванням нафти і газу, а також очолював з 2007 до 2020 року Львівський обласний осередок політичної партії "Європейська партія України".

Також він є координатором ВГО "Зелений Фонд" у Західному регіоні.

Нагадаємо, до Бекетова керівником Держекоінспекції Львівщини був Микола Маланич, якого у грудні 2019 року Маланича звільнили з посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.