Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

"Регенсбург" – "Нюрнберг"

vse-pro-sport.com.ua

Понеділок, 25 травня 2020, 14:58

"Регенсбург" – "Нюрнберг": за крок від прірви

"Регенсбург" – "Нюрнберг"

"Регенсбург" вже виконав завдання мінімум, забезпечивши собі прописку в другій за силою лізі Німеччини.

В активі баварців 34 очка, а серія невдалих матчів не дозволила їм вступити в боротьбу за вихід в елітний дивізіон. На сьогоднішній день "червоно-білі" здобули дев'ять перемог і сім нічиїх, а перші дві гри після карантину господарі завершили внічию – з "Хольштейн Кіель" (2:2) і "Зандхаузеном" (0:0), на що ми давали прогноз.

"Нюрнберг" має всі шанси транзитом спуститися з вищої в третю лігу, але програма щодо самознищення дала збій, і це призвело "Der Club" на 15-ю позицію після 27 турів.

В активі "чорно-червоних" сім вікторій і дев'ять нічиїх за гірших показників оборони – 47 пропущених м'ячів. Після вимушеної перерви підопічні Йенса Келлера спочатку програли "Санкт-Паулі" (0:1), а потім зіграли внічию з "Ерцґебірґе Ауе" (1:1).

Команди будуть завершувати сезон в боротьбі за виживання. Статистика очних зустрічей приблизно рівна, а мотивації в цій грі все-таки більше в гостей, які однією ногою в зоні вильоту – повідомляє редакція vse-pro-sport.com.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.