Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

"Словацко" – "Сігма"

meta-ratings.com.ua

Понеділок, 25 травня 2020, 16:40

Чеський футбол перетягнув на себе всю увагу: матч "Словацко" – "Сігма"

"Словацко" – "Сігма"

"Словацко" на своїй арені зустрінеться з "Сігмою".

Цей матч відбудеться в рамках 25 туру чемпіонату Чехії. У першому колі клуби показали результативну гру – повідомляє редакція порталу meta-ratings.com.ua.

Форма "Словацко"

Після паузи "Словацко" встиг вилетіти з Кубка Чехії. У чвертьфіналі клуб на своїй арені програв "Словану" Ліберець в серії пенальті. У 24 турі чеської першості "Словацко" відправився в гості до "Тепліце". Команди не змогли порадувати результативними діями і зіграли внічию. За підсумками 24 зустрічей на рахунку "Словацко" 37 очок, команда розташовується на шостому рядку в турнірній таблиці.

Форма "Сігма"

"Сігма" краще виявила себе під час Кубка Чехії. У чвертьфінальній стадії турніру суперником клубу був "Яблонець". На своїй арені представники "Сігми" переграли гостей з рахунком 3:1. В останньому матчі до перерви у Вищої ліги "Сігма" знову зустрілася з "Яблонцем". Клуби забили по одному голу і не змогли виявити переможця. З 32 очками в активі "Сігма" розташовується на десятій сходинці в турнірній таблиці чемпіонату Чехії.

"Словацко" – "Сігма": результати особистих матчів

У першому колі поточного кампанії Вищої ліги "Сігма" і "Словацко" порадували результативними діями, але не змогли виявити сильнішого. Це протистояння завершилося з рахунком 2:2. Загалом у всіх турнірах клуби зустрілися в 31 матчі. Перевага за кількістю переможних результатів на боці "Сігми" – 12:10.

"Словацко" невдало діяв в атакуючій фазі в заключному відрізку до паузи в чемпіонаті Чехії. Варто відзначити, що клуб не забив жодного гола в чотирьох з останніх п'яти офіційних матчів у всіх турнірах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.