Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

"Боруссія" Дортмунд – "Баварія"

bookmaker-ratings.com.ua

Вівторок, 26 травня 2020, 10:10

Футбол за порожніх трибун: "Боруссія" Дортмунд – "Баварія"

"Боруссія" Дортмунд – "Баварія"

Двадцять восьмий тур Бундесліги цього вівторка відкриватиме найпотужніше німецьке протистояння останніх років.

У «Дер Класікер» практично може вирішитися доля чемпіонського титулу, якщо "Баварія" обіграє "Боруссію" на "Сігнал Ідуна Парк".

Обидві команди досить круто повернулися. "Боруссія" Дортмунд взагалі ще не пропускала за дві гри. Якщо впевнений тріумф над "Шальке" (4:0) у Рурському дербі можна назвати грою в одні ворота через розібраний стан "Кобальтових", то крайній непростий успіх над "Вольфсбургом" (2:0) став результатом чітких дій "Джмелів" у організації гри. Знову на відмінно себе проявили крайки "Боруссії» Хакімі – Геррейро, які своїми активними діями під час атаках поставили у ступор захист "Вовків". Колектив Люсьєна Фавра лише на чотири очки відстає від "Баварії". Сьогодні "Джмелям" потрібно зробити ставку на тактику, яка може спрацювати проти агресивної стратегії гостей в плані володіння ініціативою.

У першому колі на "Альянц Арені" "Баварі"» перемогла 4:0. Тоді після досить швидкого голу Левандовські на 17' хвилині "Джмелям" вдалося не дозволити господарям продовжити розгром у першому таймі. Все ж, друга половина стала фатальною для Дортмунда. Як буде цього разу? Зважаючи на дві гри "Баварії", то мюнхенцям досі непросто знаходити протидію проти організованих команд. Той ж "Уніон" на 4+ склав іспит. "Айнтрахт" пропустив цілу торбу через схожість зі станом "Шальке" – повідомляє редакція порталу bookmaker-ratings.com.ua.

Дер Класікер за порожніх трибун "Сігнал Ідуна Парку" лише на користь гостям. Важко буде "Боруссії", але шанси на успіх у "Джмелів" мають бути. У попередніх п'яти очних матчах та двох останніх на полі "Чорно-жовтих" на 60% більше влучних пострілів фіксувалось в другій половині гри. Нинішня битва фактично стане вирішальною для обох в гонці за титул.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.