Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 28 травня 2020, 10:35

П'ятеро львівських депутатів покинули фракцію Самопоміч

Львівська міськрада

Фракцію Самопоміч у Львівській міській раді покинули п'ятеро депутатів, які утворили групу позафракційних.

Сьогодні, 28 травня, під час сесії Львівської міської ради депутат Тарас Кльофа зачитав заяву про утворення у міськраді депутатської групи "Позафраційні", яку увійшли 5 депутатів, які покинули фракцію Самопоміч.

Зокрема, Самопоміч покинули такі депутати: Олег Береза, Тарас Кльофа, Олена Пасевич, Ігор Стояновський та Ольга Посипанко.

Керівником новоутвореної групи стала Олена Пасевич. 

"Ми командні гравці та підтримуємо колективне прийняття рішень. Людські цінності вищі для нас вищі за політичні амбіції окремих персоналій. Ми засвідчуємо повагу своїм співфракційникам, та дякуємо їм за спільну роботу і продовжуємо працювати на благо міста" – йдеться у заяві.

Нагадаємо, згідно із законом про місцеві вибори, міськрада представлена 64 депутатами. На виборах у 2015 році у міськраду увійшли сім партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність" – 10 депутатів, "Об'єднання "Самопоміч" – 24 депутати, Українська Галицька Партія – 4 депутати, ВО "Свобода" – 8 депутатів, Народний контроль – 6 депутатів, Укроп – 5 депутатів та Громадянська позиція – 7 депутатів.

Відтепер у фракції Самопоміч залишилося 19 депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.