Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 29 травня 2020, 18:15

29 травня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 29 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що у місті Бровари на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Поліція затримала уже 20 учасників перестрілки, частина з них – місцеві, частина – із Вінницької області.

За інформацією нардепа Олександра Дубинського, дві групи "маршрутників" ділили між собою приміські маршрути після судового скасування низки тендерів на їх розподіл, які були проведені ще в 2015 році.

Також українці цікавилися тим, що компанія "Укртелеком" попередила про збій в роботі своєї мережі у всіх регіонах України. Зазначається, що ситуація не вплинула на послуги голосового зв’язку – абоненти можуть користуватися телефоном.

Крім цього, сьогодні у більшості шкіл України відбувся "Останній дзвоник", однак у режимі онлайн. Деякі школи вирішили, що карантин не стане на заваді і придумали свої оригінальні варіанти святкування закінчення навчального року у школах. У Міністерстві освіти раніше повідомили, що через продовження карантину, дистанційні заняття триватимуть аж до 29 травня. Далі учні підуть на канікули. Свято останнього дзвоника та випускні вечори в міністерстві порадили не проводити.

Ці запити набрали понад 50 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- на Львівщині карантин продовжили до червня;

- з бюджету Львова виділили 4,5 мільйонів на антисептики для лікарень міста;

- у мікрорайоні Під Голоском тимчасово заборонили нове будівництво;

- Вакарчук запатентував назву Голос для розширення мистецьких горизонтів;

- міськрада Львова планує залучити 25 мільйонів євро на очисні споруди Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.