Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мар'яна Возниця

Понеділок, 1 червня 2020, 16:17

Екс-директорка львівського Охматдиту планує очолити НСЗУ

Мар'яна Возниця

Мар’яна Возниця претендує на посаду голови Національної служби здоров'я України.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні на брифінгу очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов, із 28 претендентів на посаду голови Національної служби здоров'я України відібрали 17 з якими він проведе співбесіди.

Серед кандидатів – керівниця Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ Мар’яна Возниця.

"Ми закінчили збір заявок на добір на голову НСЗУ. Згідно повідомлень адміністратора, в даному випадку це НСЗУ, з 28 заявок необхідним критеріям відповідають 17 людей. Законодавством передбачено, що я, як людина, яка повинна зробити це добір, можу з цих 17 людей визначити коло осіб для співбесіди. Щоб не було зайвих спекуляцій, прийняв рішення провести співбесіду з усіма 17 особами, які подали документи та відповідають відповідним критеріям", – наголосив Максим Степанов.

За його словами, співбесіди з кандидатами відбудуться 2 червня у онлайн-режимі.

Нагадаємо, у вересні 2019 року Мар’яну Возницю призначили керівником Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ. До цього вона працювала головним лікарем КЗ ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.