Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Василько

loda.gov.ua

Понеділок, 1 червня 2020, 14:00

Козицький призначив нового головного архітектора Львівщини

Олена Василько

Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА очолила Олена Василько.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 12 червня, керівником департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА призначили Олену Василько.

Зазначимо, Олена Василько закінчила магістратуру Національного університету "Львівська політехніка" за спеціальністю – архітектура будівель і споруд.

Раніше вона працювала завідувачем Червоноградського міського відділу орендного підприємства "Львівське обласне проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро".

Згідно із її декларації про доходи за 2019 рік, Олена Василько заробила 86 462 грн доходу на посадах асистента НУ "Львівська політехніка" та у Львівському обласному проектно-виробничому архітектурно-планувальному бюро.

У березні минулого року вона придбала за 675 000 грн авто Land Rover  Evoque 2014 року випуску, має житловий будинок на 253,3 кв.м і майстерню на 87,6 кв.м у Львові, а також користується квартирою у Червонограді на 75,1 кв.м, власниками яких є Сергій, Володимир та Оксана Жигайли. Готівка Василько: 240 000 грн і 1 500 доларів.

Нагадаємо, до неї цей департамент очолював Степан Скрип, який у травні цього року звільнився з посади. Варіанти раніше писали про Степана Скрипа у матеріалі "Сесійні страждання Ціолковського".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.