Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 4 червня 2020, 10:19

Дорогу Львів – Пустомити – Меденичі відкривають для проїзду

ремонт доріг на Львівщині

Сьогодні відкриють автомобільну дорогу Львів – Пустомити – Меденичі, яку розпочали ремонтувати ще у 2017 році.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 червня, відбудеться офіційне відкриття відремонтованої автомобільної дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, ремонт якої стартував у 2017 році в рамках реалізації Державного інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області".

"Автомобільна дорога загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, загальна протяжність якої становить 47,5 км, сполучає місто Львів з Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким районами і є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця" – йдеться уповідомленні.

Як наголосили у Службі автомобільних доріг, також тут відремонтували 12 штучних споруд, влаштували 5 транспортних розв’язок кільцевого типу, в межах населених пунктів влаштували зовнішнє освітлення, тротуари та зупинки громадського транспорту.

Усі роботи, вартість яких становила 1,06 млрд грн, виконувала компанія "Онур", а фінансування здійснювалося з державного бюджету.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА.

Додамо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА, а у березні 2018 року уряд затвердив програму розвитку автодоріг на 2018-2022 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.