Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

львівська поліція

Четвер, 4 червня 2020, 10:36

Львівського поліцейського спіймали на хабарі у сім тисяч

львівська поліція

Правоохоронець був посередником і отримав гроші від водія авто, який порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

Вчора, 3 червня, правоохронці виклили оперуповноваженого одного із управлінь Головного управління Нацполіції Львівщини, який вимагав і отримав 7 тисяч гирвень хабара.

"За версією слідства хронологія події така: ще на початку травня двоє патрульних сектору швидкого реагування зупинили автівку через порушення Правил дорожнього руху України та запідозрили, що водій перебуває за кермом напідпитку.

Однак, замість складання адмінпротоколу за ч.1 ст.130 КУпАП, вирішили скористатись ситуацією, щоб "підзаробити". Під час бесіди між копами і жителем Сокальського району з’ясувалось, що у імовірного порушника є знайомий у поліції, його односельчанин, який може стати посередником. Саме його, 29-річного старшого лейтенанта обласної поліції, який погодився "допомогти" і було затримано у порядку ст.208 КПК України" – пояснила Ірина Діденко.

Наразі прокуратура завершує першочергові слідчі і процесуальні дії, готує підозру й клопотання до суду для обрання запобіжного заходу та відсторонення поліцейського від посади, а також встановлює причетність інших осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.